Comunicate

CURSURI INCLUSE ÎN COTIZAȚIE DOAR ÎN ANUL AFERENT COTIZAȚIEI

Potrivit Metodologiei de acordare a vizei anuale pentru exercitarea profesiei , forma actualizată cu modificările aprobate de plenul Conferinței Naționale din 30 martie 2019, art.3 lit.g) ”Viza anuală pentru exercitarea profesiei de către experții contabili și contabilii autorizați se acordă dacă au fost îndeplinite cumulativ următoarele condiții:(…) g) parcurgerea programului de formare profesională continuă organizat de CECCAR, conform PNDPC”.  De asemenea, potrivit art.1 pct.A.1 din Sistemul de cotizații în cadrul CECCAR, forma actualizată cu modificările aprobate de plenul Conferinței Naționale din 30 martie 2019, ” în baza cotizației anuale achitate, membrii beneficiază gratuit doar pentru anul aferent cotizației, de cursurile de formare profesională continuă”

ASTFEL, MEMBRII CARE NU PARTICIPĂ  LA CURSURILE DE FORMARE PROFESIONALĂ CONTINUĂ CONFORM PNDPC, AFERENTE ANULUI ÎN CURS , NU MAI BENEFICIAZĂ DE GRATUITATE.

 

CURSURI DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ CONTINUĂ pentru membrii care nu au efectuat orele de pregătire profesională aferente anului 2017 și care doresc să obțină viza de exercitare a profesiei pentru anul 2018

 

 

Vă informăm că, în zilele de 29 și 30 ianuarie 2018, în sala de curs a filialei, se va organiza curs de pregătire profesională la disciplina ,,Contabilitate financiară”, susținut de către doamna conf. univ. dr. Ponorîcă Andreea Gabriela, după următorul program:

Luni – 29 ianuarie 2018 – începând cu ora 16,00;
Marti – 30 ianuarie 2018 – începând cu ora 16,00.

 

Vă informăm că, în zilele de 02 și 03 februarie 2018, în sala de curs a filialei, se va organiza curs de pregătire profesională la disciplina ,,Contabilitate financiară”, susținut de către doamna conf. univ. dr. Irimescu Mihaela, după următorul program:

Vineri – 02 februarie 2018 – începând cu ora 16,00;
Sambata – 03 februarie 2018 – începând cu ora 09,00.

 

 

Carieră

Șef Birou evidență tablou – Filiala Iași Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România organizează concurs, la sediul Filialei CECCAR Iași din Str. Alexandru Vodă Ipsilanti nr. 49, Municipiul Iași, în vederea ocupării postului de șef Birou evidență tablou, cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată și program de lucru de 8 ore/zi. Condiţiile generale pentru persoana care …

Vizualizează pagina »