«

»

Aug 23

Ziua Națională a Contabilului Român – Gorj

Filiala Gorj a Corpului Experților Contabili și al Contabililor Autorizați din România organizează Ziua Națională a Contabilului Român, eveniment ce are loc în data de 21 septembrie la nivel național, în toate filialele C.E.C.C.A.R, reprezentând o sărbătoare a profesiei contabile din România și care reunește anual profesioniști contabili și specialiști din domeniile financiar – contabil și fiscal, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai instituțiilor și autorităților publice cu care C.E.C.C.A.R. colaborează și se află în dialog permanent.

Cu ocazia acestui eveniment, filiala Gorj are deosebita plăcere să vă invite, în data de 21 septembrie 2017, începând cu ora 15.00, la Complexul Anna Summer Event Insulita Jiului (sala mica), pentru a ne bucura de manifestările prilejuite de această zi de referință a profesiei contabile, având ca temă Profesia contabilă – prezent și viitor.

Veți lua parte la dezbateri pe marginea temei centrale, la recunoașterea meritelor celor mai buni membri C.E.C.C.A.R. de la nivel local în cadrul Topului Filialei și veți putea afla povești de succes din profesie, toate acestea urmate de socializare și networking într-un cadru deosebit.

Vă așteptăm să sărbătorim împreună aceste momente deosebite din viața profesiei contabile și vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la adresa de email ceccargorj@ceccargorj.ro, până la data de 15 septembrie 2017.

Având în vedere numărul limitat de locuri, vă informam că înscrierile se vor face în ordinea primirii confirmărilor de participare.

Invitatie-si-program-ZNCR-GORJ-

Cu deosebită considerație,

Somnea Maria Mariana

Președinte C.E.C.C.A.R. Filiala Gorj